Nieuwste film met Natalie Portman en Julianne Moore: waar wachten we nog op?

Nieuwste film met Natalie Portman en Julianne Moore: waar wachten we nog op?

Een releasedatum lijkt een kwestie van tijd

Tijdens de 76e editie van het Filmfestival van Cannes is de film May December van regisseur Todd Haynes in première gegaan. Het lijkt erop dat het festivalpubliek aangenaam verrast was, gezien de film werd ontvangen met een staande ovatie.

May December vertelt het bizarre verhaal van een actrice die in het leven wilt duiken van een vrouw die was aangeklaagd voor verkrachting wegens seks met een van haar medewerkers. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Natalie Portman en Julianne Moore.

Recensies
De eerste recensies van May December zijn erg positief. De film scoort momenteel 91% op RottenTomatoes.com. De regie van Haynes wordt alom geprezen, maar er is ook veel lof voor de twee hoofdrolspeelsters.

"Je kunt niets beters hebben dan Portman en Moore met sappige rollen als in deze film. Het zien van hun kat-en-muisspel bevestigt dat deze twee Oscarwinnaars niet beter kan worden.", aldus een filmrecensent.

Staande Ovatie
Na de vertoning van May December kregen de makers een staande ovatie van maar liefst 6 minuten. Na afloop vertelde regisseur Todd Heus dat het "een waar genot was om deze film te maken, in slechts 23 dagen tijd".



Er is momenteel nog geen releasedatum bekend voor May December, de makers zijn momenteel opzoek naar een Amerikaanse distributeur. Gezien de positieve ontvangst en de sterrencast, lijkt een releasedatum een kwestie van tijd.



NieuwsFilm

meest populair