Quentin Tarantino maakt "een remake van bekende films uit de jaren 70"

Quentin Tarantino maakt "een remake van bekende films uit de jaren 70"

Dan toch niet 'The Movie Critic' maar 'Rolling Thunder' in een nieuw jasje?

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt, weet je vast en zeker wel dat Quentin Tarantino maar 10 films wil maken. Het lijkt erop dat zijn laatste film The Movie Critici is, maar nu zegt Paul Schrader dat dit niet klopt.

Schrader, eveneens een regisseur, is op dit moment zijn film Master Gardener in het zonnetje aan het zetten, maar liet zich tijdens een recent interview uit over Tarantino's nieuwe film. Het lijkt erop dat Schrader meer weet.

Wat te verwachten
Het lijkt erop dat Tarantino's laatste film zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren zeventig. De hoofdrol zou gespeeld moeten worden door een vrouw, waardoor menig filmfanaat denkt dat het verhaal zal gaan over de legendarische Pauline Kael. Tarantino ontkende dit nog niet zo heel lang geleden.

Schrader zegt nu dat hij weet wat Tarantino van plan is, namelijk een remake van Rolling Thunder uit 1977. Zo zegt Schrader: "Misschien heeft Quentin nu wel weer nieuwe plannen, maar toen hij contact met me opnam was het tamelijk duidelijk dat hij een film aan het maken was die te maken had met het film-maken in de jaren zeventig".

Wat dan
Schrader vervolgt: "Quentin vroeg mij toen ook: "Zou ik het einde van 'Rolling Thunder' mogen aanpassen?" Ik gaf hem hier toestemming voor. Ik zou graag willen zien wat hij ervan maakt. Ik weet niet of het er uiteindelijk van gaat komen, maar is denk dat hij dit heel goed zou kunnen verfilmen op zijn eigen iconische Tarantino-manier".

Bekijk hieronder de trailer van Rolling Thunder.



NieuwsFilm

meest populair