De invasie wordt ontmaskerd in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios

De invasie wordt ontmaskerd in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios

Over één maand is de invasie dan eindelijk hier.

Door middel van een nieuwe trailer en meerdere posters laat Marvel Studios merken dat hun serie Secret Invasion een veel duisterdere toon zal aanhouden dan recentere projecten.

Met nog één maand te gaan besloot Marvel Studios een nieuwe trailer en nieuwe posters vrij te geven voor de aankomende Disney+ serie, waarin we Nick Fury (Samuel L. Jackson) het zullen zien opnemen tegen de Skrulls die de hoogste regionen van het Marvel Universum hebben geïnfiltreerd.

Poster
In lijn met de allereerste poster, zijn er voor de serie nu ook meerdere personageposters onthuld. Er wordt goed ingezet op het beangstigende feit dat zowel de personages als het publiek niet meer weten wie er te vertrouwen is, en dit brengt het thrilleraspect van de serie mooi naar voren.


The invasion is here
Naast de posters gaf Marvel Studios ook een nieuwe trailer vrij voor de serie, waarin we opnieuw uisterst spannende en spectaculaire beelden te zien krijgen. Ook duidt de trailer opnieuw aan dat dit een zeer persoonlijk gevecht wordt, zonder grote Marvel helden of referenties hiernaar.



Cast
Samuel L. Jackson keert uiteraard terug als Nick Fury, maar ook Ben Mendelsohn als Talos, Martin Freeman als Everett K. Ross, Don Cheadle als James Rhodes en Cobie Smulders als Maria Hill.

Daarbij zal het publiek worden geïntroduceerd aan nieuwe personages zoals: Emilia Clarke als de dochter van Talos, Olivia Colman als Special Agent Sonya Falsworth en Kingsley Ben-Adir als Gravik.

De serie Secret Invasion is vanaf 21 juni wekelijks te streamen via Disney Plus. Ondertussen kun je Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog zien in de bioscoop of Ant-Man and the Wasp: Quantumania via Disney Plus.

NieuwsFilm

meest populair