Nieuwe beelden Wes Andersons 'Asteroid City' beloven weer een plaatje van een film

Nieuwe beelden Wes Andersons 'Asteroid City' beloven weer een plaatje van een film

Een nieuwe scène uit de dramakomedie is uitgekomen.

Het is alweer twee jaar geleden dat de laatste film van regisseur Wes Anderson uitkwam. Gelukkig hoeven we inmiddels nog maar een maandje te wachten op zijn nieuwste film Asteroid City. De nieuwste clip die deze week is uitgekomen, belooft dan ook weer een typisch Wes Anderson-sfeertje.

De nieuwste clip is een scène uit de film. Daarin zien we onder andere Tom Hanks, Liev Schreiber en Hope Davis in actie.

Drie bijzondere verhalen
Andersons nieuwste komedie-drama vertelt drie overlappende verhalen. In de clip krijgen we een stukje van het eerste verhaal te zien, waarin het personage Tom Hanks met zijn volwassen kinderen in het Amerikaanse woestijnstadje Asteroid City belandt vanwege een bovenaardse gebeurtenis tijdens het astronomiefestival.

Ook de andere twee verhalen zullen samenkomen op deze 'Junior Stargazer Convention' die op de fictieve lokale feestdag 'Asteroid Day' gehouden wordt.

Een sterrencast
De cast van de film bestaat uit een behoorlijk aantal grote namen. Naast Tom Hanks zijn onder andere Scarlett Johansson, Margot Robbie, Willem Dafoe en Bill Murray in de film te zien.

Asteroid City is vanaf 22 juni te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder:


NieuwsFilm

meest populair