Charlize Theron geeft teleurstellende update over Marvel-toekomst

Het lijkt vrij onzeker...


Charlize Theron maakte haar opwachting in het MCU met haar rol als Clea in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De actrice leek wegens het belangrijke personage zeker van een plekje bij Marvel, maar daar weet ze zelf weinig van.

Clea is misschien wel een van de belangrijkste personages uit Doctor Strange. Het karakter speelt namelijk een grote rol in de originele comics. Het lijkt dan vanzelfsprekend dat Clea (en dus Theron) terugkeert, maar dat lijkt helemaal niet zo zeker.

Niet gebeld
In een interview met MTV's Josh Horowitz deelt Theron dat ze nog niet weet wat Marvel met haar van plan is. "Ik ben niet gebeld", onthult de actrice zichtbaar ongemakkelijk.

Dan gaat haar eigen onzekerheid ook een rol spelen: "Is dat erg? Is dat slecht? Ik lieg niet, ik ben echt niet gebeld..."Multiverse
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) de gevaarlijke realiteiten van de Multiverse en neemt hij het op tegen een nieuwe vijand.

NieuwsFilm