Chris Hemsworth zaait twijfel over de toekomst van Thor in het Marvel Cinematic Universe

Chris Hemsworth zaait twijfel over de toekomst van Thor in het Marvel Cinematic Universe

Zal hij terugkeren als Thor?

De toekomst bij Marvel Cinematic Universe is voor Chris Hemsworth onzeker. De acteur twijfelt of hij ooit nog een de hamer zal oppakken en in de huid zal kruipen van Thor.

Een terugkeer van Thor leek zeer waarschijnlijk na de release van Thor: Love and Thunder. Tegen het einde van de blockbuster staat namelijk letterlijk beschreven dat Thor daadwerkelijk zou terugkeren. Toch is Hemsworth onzeker over zijn toekomst in het MCU.

Mogelijkheid
In een interview met Total Film Magazine onthult de acteur dat hij werkelijk niet weet wat er met Thor gaat gebeuren. Hij vertelde over zijn nieuwste film Extraction 2 en hoe deze ervaringen hem hebben geholpen als acteur.

"Het is het moeilijkste dat ik ooit heb gedaan. Ik overdrijf niet", vertelt Hemsworth over de opnames van Extraction 2. "Maar het geeft zoveel meer voldoening. Ik zou deze stijl graag willen gebruiken en integreren in een Marvel-film. Áls ik er ooit nog een zou maken."

Onzeker
Precies de laatste zin laat blijken dat Hemsworth helemaal niet zeker weet of hij opnieuw de hamer van Thor zou oppakken. Hoewel een vijfde deel over de populaire held leek te gebeuren, is er op dit moment niets meer zeker.

NieuwsFilm

meest populair