De opmerkelijke methode van Eli Roth om in 'Inglourious Basterds' The Bear Jew te spelen

De opmerkelijke methode van Eli Roth om in 'Inglourious Basterds' The Bear Jew te spelen

Een wollen onderbroek en de muziek van Hannah Montana doen wonderen.

Quentin Tarantino heeft natuurlijk al heel wat pareltjes gemaakt. In al zijn films lopen er merkwaardige en unieke personages rond en dat is niet anders voor Inglourious Basterds. Het meest opvallende personage is misschien toch wel 'The Bear Jew'.

De blockbuster volgt meerdere verhaallijnen, waaronder die van Lt. Aldo Raine (Brad Pitt). Hij is de leider van een joodse groep soldaten, die wraakaanvallen organiseren op de nazi's. Zijn groep, genaamd 'The Basterds', zaait angst in door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Dat is zeker het geval met 'The Bear Jew'.

Team
Raine heeft een heel team om zich heen, maar de opmerkelijkste soldaat is toch wel 'The Bear Jew', die wordt gespeeld door Eli Roth. De acteur speelt een krankzinnig personage dat behoorlijk veel plezier neemt aan het vermoorden van nazi's en om zich in zijn rol te kunnen verplaatsen bereidde Roth zich op een merkwaardige manier voor.

Zo zei de acteur al eerder tijdens een interview: "Ik droeg een wollen onderbroek. Als je dat doet heb je echt zin om alles en iedereen af te maken". Daar bleef het echter niet bij. Ook luisterde Roth naar muziek die hem boos wist te maken, namelijk Hannah Montana.

Muziek
Roth vervolgt: "Mijn vriendin had muziek van Hannah Montana op mijn playlist toegevoegd en ik kan niet uitleggen hoe en waarom, maar wanneer ik hierna luisterde transformeerde ik me in de gewelddadige 'Bear Jew'". Bekijk hieronder de scene waarin zijn personage wordt geïntroduceerd.



NieuwsFilm

meest populair