Heftige beelden vanaf de set van 'Bad Boys 4' met Will Smith en Martin Lawrence

De opnames zijn in volle gang


De opnames van Bad Boys 4 zijn momenteel in volle gang. Alhoewel er hier en daar enkele setfoto's opduiken, verloopt de productie voor Hollywood-begrippen redelijk geheimzinnig. Het lijkt er echter steeds heftiger aan toe te gaan op de filmset, met schietpartijen en al.

Begin dit jaar werd Bad Boys 4 aangekondigd door hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence. De filmopnames gingen een paar maanden geleden van start in Atlanta, Georgia. Nieuwe setfoto's bevestigen dat het weer een met actie beladen film zal gaan worden.

Bad Boys 4
Na het succes van Bad Boys For Life leek Bad Boys 4 een kwestie van tijd. De controverse omtrent hoofdrolspeler Will Smith bij de Academy Awards vorig jaar leek heel even roet in het eten te gooien, echter lijkt Hollywood de acteur weer volledig omarmt te hebben.

Naast Will Smith en Martin Lawrence is het ook het Vlaamse regisseurs-duo Adil El Arbi en Bilall Fallah wederom van de partij. Eerder werd ook bevestigt dat actrice Vanessa Hudgens terug zal keren in Bad Boys 4.

Schietpartij
Momenteel lijken de cast en crew van Bad Boys 4 een woonwijk in Atlanta flink wakker te schudden. Nieuwsoutlet TMZ wist handen te leggen op enkele beelden die een heftige schietpartij tonen.Naast de setfoto's van de schietpartij kwam er eerder ook een video naar buiten waarin Martin Lawrence te zien is in een ziekenhuis-outfit in een nogal gevaarlijke situatie. Bekijk hier de foto's en video.NieuwsFilm