Keanu Reeves moest oorspronkelijk deze schurkenrol spelen in 'Fast & Furious 10'

Keanu Reeves moest oorspronkelijk deze schurkenrol spelen in 'Fast & Furious 10'

Reeves weigerde deze rol in 'Fast X'.

Fast X draait sinds vorige week in de bioscoop en het lijkt al een kaskraker te worden. Jason Momoa speelt Dante Reyes, de grote vijand van de film die uit is op wraak op Dom en zijn familie. De film bevat nog een andere vijand die oorspronkelijk gespeeld zou worden door niemand minder dan Keanu Reeves

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor Fast X!

Alan Ritchson
In Fast X maken we kennen met een nieuw personage genaamd Aimes, de nieuwe directeur van 'The Agency' gespeeld door Alan Ritchson (Reacher). Het personage heeft de positie van Mr. Nobody (Kurt Russell) overgenomen en is niet van plan zo vriendelijk om te gaan met Dom en zijn familie als de vorige baas.

Op een gegeven moment lijkt er even op dat Aimes achter Dom staat, maar al snel blijkt hij vanaf het begin al met Dante samenwerkte om Dom en zijn familie te vernietigen.

Reeves
Ritchson vertelt nu in een nieuw interview met Entertainment Weekly dat hij de rol deels te pakken kreeg omdat de agenda van Keanu Reeves niet overeen kwam met de opnames van Fast X.


"Het was gewoon een beetje geluk en een goede timing. Ik werkte aan een film met Hilary Swank in Winnipeg in de vrieskou, en ik kreeg een telefoontje dat er dingen waren veranderd in de plannen met Keanu Reeves, die volgens mij oorspronkelijk mijn rol zou spelen."

NieuwsFilm

meest populair