Vergeet 'ExpendaBelles' en Marvels 'A-Force': dit zijn de 'Sheroes'!

Met Sasha Luss, Wallis Day, Isabelle Fuhrman en Skai Jackson.


De afgelopen jaren verschenen met onder meer Ghostbusters (2016), Ocean's 8 (2018), Charlie's Angels (2019) films waarin een groep vrouwen de hoofdrol hebben. De afgelopen jaren werd er ook gesproken over The ExpendaBelles en de Marvel-film A-Force.

Die twee films zijn nog altijd niet gemaakt, maar we krijgen nu wel Sheroes van Paramount Movies en regisseur Jordan Gertner, vooral bekend als producent van onder meer London Fields.

Sheroes
Met rollen voor actrices Sasha Luss, Wallis Day, Isabelle Fuhrman en Skai Jackson zien we hoe vier goede vriendinnen een hedonistisch avontuur meemaken in Thailand. In het "vakantieland" belanden ze meteen in de problemen als een van hen wordt ontvoerd door een gevreesde drugsbaron.

Terwijl ze vechten om in leven te blijven en elkaar te beschermen, zetten ze hun unieke vaardigheden in en ontketenen ze een groots conflict.

Geen bioscoopfilm
Verwacht niet dat Sheroes in de Nederlandse bioscopen wordt vertoond. In de States verschijnt de actie-avonturenfilm al in juni op Video on demand.
NieuwsFilm

meest populair