3 topfilms die je exclusief op Disney+ kijkt

3 topfilms die je exclusief op Disney+ kijkt

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Rudd | Cast: Peyton Reed, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, e.a. | Kijk direct
Nadat Scott samen met de Avengers Thanos heeft verslagen, geniet hij van zijn faam als superheld Ant-Man. Onverwacht belanden hij en zijn familie in een nieuw avontuur wanneer een uitvinding van zijn dochter Cassie de poorten naar de quantumdimensie opent. Daar komen ze tegenover een enorm gevaar te staan: de kwaadaardige tijdreiziger Kang. Aan de helden om hem te stoppen.



Underwater (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Eubank | Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
Norah werkt als monteur in een laboratorium op de bodem van de Marianentrog. Na een aardbeving, weet zij met een kleine groep collega's ternauwernood aan de dood te ontsnappen. Hun enige hoop om te overleven is een verlaten vaartuig. Het gevaar blijkt echter nog niet te zijn geweken. Onderweg worden ze aangevallen door een enorm diepzeemonster.



Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a. | Kijk direct
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.



NieuwsFilm

meest populair