'The Flash' is "een van de beste superheldenfilm" ooit gemaakt

'The Flash' is "een van de beste superheldenfilm" ooit gemaakt

Bekijk de nieuwe trailer voor de DC-film.

De afgelopen jaren verschenen er van Warner Bros. en DC Film heel wat films die niet goed, of zeg maar ronduit slecht werden ontvangen door critici en publiek. Met The Flash lijkt er weer eens een echt goede film te verschijnen in het DC Extended Universe.

Met Andy Muschietti, bekend van de IT-films, heeft de film al een prima regisseur en met een mix van bekende en nieuwe gezichten en prima trailers lijkt The Flash eindelijk weer eens echt succes naar het DC Extended Universe te brengen.

The Flash, Batman, Superwoman
Zoals in zoveel superheldenfilms barst het in The Flash van de superhelden. We krijgen maar liefst twee versies van Barry Allen / The Flash (Ezra Miller), twee versies van Bruce Wayne / Batman (Michael Keaton / Ben Affleck) en Kara Zor-El / Supergirl (Kiersey Clemons) is helemaal nieuw.

Ze nemen het op tegen minimaal General Zod (Michael Shannon) die zijn rol uit Man of Steel nog een keer invult. En waarschijnlijk keren er nog heel wat bekende gezichten uit de eerdere films terug. Een terugkeer van Aquaman en/of Wonder Woman zou logisch zijn.

Reboot
De kans is groot dat de film een streep zet door de verhaallijnen die tot op heden zijn verteld. Vanaf 2025 zal het DC Extended Universe verder gaan als het DC Extended Universe onder leiding van onder meer Guardians of the Galaxy Vol. 3-regisseur James Gunn.


Online wordt de film al helemaal de hemel in geprezen door mensen die de film hebben kunnen zien tijdens een voorvertoning. The Flash draait vanaf 15 juni in de Nederlandse bioscopen.




Maar er zijn ook wat reacties te lezen van teleurgestelde fans, zoals onderstaande:



NieuwsFilm

meest populair