Schrik niet! Scarlett Johansson is compleet onherkenbaar zonder make up

Dat is wel even anders


Scarlett Johansson is een actrice die bekend staat om haar sensuele uitstraling. Zo valt de actrice op als Black Widow in de Marvel-films en films als Jojo Rabbit en The Other Boleyn Girl.

Met make-up ziet de 38-jarige ster er dan uit als in het Instagram-bericht hieronder. Ze is ronduit adembenemend en glamoureus met de juiste make-up en kleding.Echt heel anders
Voor de fotoshoot van Variety Magazine wordt Scarlett Johansson compleet gestyled. Dat is natuurlijk anders in haar vrije tijd. Dan geeft de ster haar huid rust en gaat zij zonder make-up door het leven.

Met een onopgemaakt gezicht wil zij normaal niet gezien worden. Maar voor haar huidverzorgingslijn The Outset, laat zij heel af en toe een make-uploos gezicht zien. En schrik niet: die 'no make up look' is echt heel anders dan wij van haar gewend zijn.

Gestript van glam
Gestript van alle 'glam' toont zij de volgers een doodgewoon gezichtje met slordig haar. Hierdoor wordt de hardwerkende moeder met een ouder wordende huid zichtbaar. Dat is wel zo menselijk. En feit is, dat zij nog altijd een prachtige huid laat zien - mede door haar producten.NieuwsFilm

meest populair