3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Kijk direct
Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een afgelegen boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer aliens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.6 Underground (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a. | Kijk direct
Een steenrijke technologiepionier rekruteert, nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet, een groep medemiljardairs om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. Samen trekken ze ten strijde tegen de meest beruchte criminelen. Hun belangrijkste taak is het uitschakelen van een wrede dictator.Senior Year (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a. | Kijk direct
Cheerleader Ruby belandt na een mislukte stunt in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze weer. Ruby baalt ervan dat ze nooit haar droom heeft waar kunnen maken: koningin worden van het schoolbal. Ze regelt daarom dat ze terug mag naar de middelbare school om dit alsnog voor elkaar te krijgen.NieuwsFilm

meest populair