Fans schrikken van foto's Gene Hackman die naar 20 jaar tijd weer opduikt

De oud acteur werd gespot toen hij een koffie ging halen.

Door redactie
Gene Hackman was decennialang een grote naam in Hollywood, maar in één keer hoorden we helemaal niks meer van hem. Hoe kan dit en hoe gaat het eigenlijk nu met de voormalige acteur?

Dat lees je goed, de voormalige acteur. Ondanks het feit dat er nog vaak genoeg films van Hackman voorbij komen op de tv, acteert hij al een hele lange tijd niet. Zijn laatste film stamt alweer uit 2004, namelijk Welcome to Mooseport. Sindsdien bleef het stil.

Genoeg
Er was geen speciale reden voor Hackman om te stoppen, maar hij vond het zelf wel goed geweest. Hij heeft dan ook altijd veel geacteerd. Zo was hij in een van zijn laatste actieve jaren, namelijk 2001, maar liefst in 5 films te zien.

Hackman had dus nog meer dan genoeg te doen, maar besloot zelf te stoppen alweer bijna 20 jaar geleden. Hij zei hier toen nog het volgende over: "Ik had er gewoon geen zin meer in. Zo simpel is het. Ik vond het genoeg geweest".

Foto's
De twee keer met een Oscar bekroonde Hackman laat zich nu dan ook niet meer echt veel horen of zien, maar enkele maanden geleden werden er voor het eerst in jaren tijd weer eens meerdere kiekjes van de geliefde ster gemaakt.

Eerlijk is eerlijk, het was te verwachten dat Hackman er vandaag de dag anders uitziet dan 20 jaar geleden, maar toch schrokken de nodige fans van de foto's. Deze zijn hier te zien.

NieuwsFilm