De regisseur van 'The Flash' heeft zojuist de meest verassende superheldencameo aangekondigd

Deze Oscarwinnaar en bekende Hollywoodster is zeker van de partij.


Eerder werd al bekend gemaakt welke namen we niet in The Flash zullen zien. Zo vielen onder andere Lynda Carter als Wonder Woman en Marlon Brando als Jor-El uit Superman af. In een interview met Esquire Middle East heeft regisseur Andy Muschietti (It) nu een enorme cameo onthuld die we wél gaan zien.

Niemand minder dan, tromgeroffel, Nicolas Cage zal te zien zijn als Superman in de aankomende superheldenfilm. Dit betekent bovendien een tweede kans voor de Face/Off-acteur om zijn superheld te kunnen spelen.

Superman Lives
Cage werd eind jaren 90 namelijk gecast als Clark Kent/Superman in Superman Lives. De film van regisseur Tim Burton werd uiteindelijk vanwege verschillende redenen helaas geannuleerd.

Hierdoor spatte de droom van de topacteur uiteen. Cage was namelijk al heel zijn leven bezeten geweest van het DC-personage. In 2005 noemde hij zijn zoontje zelfs naar Kal-El; de Kryptonische naam van Superman.

The Flash
Maar na 25 jaar krijgt hij dan toch zijn kans om te schitteren als de Man van Staal. Doordat The Flash in andere universa kan belanden, is een ontmoeting met het personage van Cage aanstaande.

We kunnen niet wachten om te zien hoe Cage zich vol overgave in zijn rol heeft gestort. Vanaf 15 juni kunnen we The Flash en Nicolas Cage als Superman gaan zien in de bioscopen. Bekijk in de tussentijd hier de trailer:Cage als Superman in de jaren 90NieuwsFilm