Geheimzinnige horrorfilm met Pedro Pascal en de Noorse Renate Reinsve op komst

Geheimzinnige horrorfilm met Pedro Pascal en de Noorse Renate Reinsve op komst

Het script schijnt ijzersterk te zijn.

Acteur Zach Cregger, die we sinds vorig jaar ook succesvol schrijver én regisseur kunnen noemen, zal snel starten met de opnames van een nieuw horrorproject.

Voor deze film heeft hij Pedro Pascal, die momenteel erg lekker gaat in Hollywood, weten te strikken. Daarnaast zal de fantastische, Noorse actrice Renate Reinsve (The Worst Person in the World) de hoofdrol gaan spelen. Daarmee zet ze een grote stap richting een internationale filmcarrière.

Prijzig project vol mysterie
In januari kwamen er al berichten naar buiten dat diverse studio's en streamingplatforms aan het strijden waren voor de distributie van dit project waar al veel 'buzz' omheen is gecreëerd. Uiteindelijk is dit gevecht gewonnen door Warner Bros. en New Line, die naar verluidt tientallen miljoenen hebben neergelegd voor slechts het uitbrengen van de film.

Het script wordt door meerdere ingewijden dan ook een 'meesterwerk' genoemd, maar er is nog niet meer naar buiten gekomen dan enkel de thema's 'hekserij' en 'vermiste kinderen'.

Debuut horrorhit
Vorig jaar was daar plots Creggers regiedebuut Barbarian die het zowel in de bioscoop als op Disney+ erg goed deed bij een goed publiek.


Het filmen van Weapons zal waarschijnlijk in juli starten.

NieuwsFilm

meest populair