Margot Robbie verklapt: "Deze prachtige actrice speelde bijna ook een Barbie"

Helaas ging het niet door vanwege een te drukke agenda.


Het duurt niet meer al te lang voordat we Barbie te zien krijgen. Er is op dit moment dat ook een grote promotiecampagne gaande om de film zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent interview laat hoofdrolspeelster Margot Robbie zich uit over een bekende actrice die bijna ook een Barbie speelde.

Robbie speelt een Barbie in de film, maar is lang niet de enige Barbie. Zij maakt namelijk deel uit van een wereld waarin er heel wat Barbies rondlopen. Zo is Ryan Gosling ook de bekendste Ken, maar ook hier zijn er heel wat van.

Grote naam
Tijdens een recent interview geeft Robbie aan dat niemand minder dan Wonder Woman-actrice Gal Gadot bijna ook een Barbie gespeeld zou hebben. Hier zegt Robbie het volgende over: "Gal heeft gewoon die Barbie energie. Ze heeft alles om de rol te kunnen spelen".

"Ze is ontzettend mooi, maar daar kan je niet jaloers op zijn want ze is zo'n lieve persoon. Ze is altijd zo aardig en enthousiast dat ze bijna 'nerdy' is. Ik zeg wel bijna, want dat punt heeft ze niet bereikt!"

Maar toch
Helaas kwam het er uiteindelijk niet van. Gadot is namelijk een veelgevraagde actrice in Hollywood en scoort het ene na het andere grote project. Vanwege haar overvolle agenda moest zij de rol dus afslaan.

Toch zijn er nog genoeg andere unieke Barbies. Denk bijvoorbeeld maar aan Sex Education-ster Emma Mackey, Insecure-hoofdrolspeelster Issa Rae en de wereldberoemde zangeres Dua Lipa om er maar een paar te noemen.

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.NieuwsFilm

meest populair