'John Wick 4'-ster onthult de impact van schokkend slot op toekomst van de franchise

Een vervolg komt er volgens Natalia Tena niet meer.


John Wick 4 is misschien wel de beste film uit de reeks, maar misschien dat het hier wel bij blijft. Een acteur van het laatste deel laat zich hier nu over uit. Opgelet: mocht je deze nog niet gezien hebben, SPOILERS volgen onder de trailer!In alle vier de films maakt John Wick behoorlijk wat knettergekke dingen mee. Je vraagt je dan ook af en toe wel af hoe hij alles kan overleven, maar op het einde van deel 4 lijkt hij toch echt te sneuvelen. Toch zijn sommige fans nog niet overtuigd, maar actrice Natalia Tena, die in de blockbuster te zien is als Katia, denkt het te weten.

Reactie
Tijdens een recent interview werd haar gevraagd of Wick echt dood is. Haar reactie was als volgt: "Ik denk van wel. Maar zelfs als hij niet echt dood is maakt dit niet echt uit, want ik denk gewoon dat hij klaar is. Hij laat deze wereld achter zich".

"In mijn ogen heeft hij dat ook wel verdiend. Dus ja, ik denk niet dat het er echt toedoet. Ik denk dat dit het einde van zijn verhaal is, maar ik heb geen idee wat de plannen zijn. Dit is gewoon mijn mening".

Wel of niet
De vraag is nu natuurlijk: heeft Tena gelijk? De John Wick-franchise is een gigantisch succes en bracht wereldwijd maar liefst meer dan 1 miljard dollar op, dus misschien keert de geliefde huurmoordenaar nog wel terug.

Al eerder liet Keanu Reeves weten best wel terug te willen keren, zolang regisseur Chad Stahelski wel weer van de partij is. Laatstgenoemde zei ook al eerder dat deel 4 eigenlijk het einde van de franchise is, maar tegelijkertijd heeft hij eveneens zin om door te gaan. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm