Jennifer Garner komt haar bed niet meer uit voor een "habbekrats"

Zo rijk is Jennifer Garner uit 'Daredevil' en 'Yes Day'


Jennifer Garner is een Amerikaanse actrice, stemactrice, spreekster, producer en regisseur. De 51-jarige ster raakte bekend door films als Daredevil, 13 Going on 30 en Juno.

Jennifer heeft verschillende nominaties en awards mogen ontvangen, waaronder een Golden Globe en een SAG. Haar nettowaarde wordt geschat op 80 miljoen Amerikaanse dollars. Jennifer Garner is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1972 is Jennifer Garner geboren in Texas, Amerika. Haar studie chemie breekt zij af voor een studie drama. Na wat kleine rollen raakte zij bekend door de succesvolle serie Alias.

Ook was zij te zien in kleine rollen in succesvolle films als Pearl Harbor en Catch Me If You Can. Grotere rollen volgden met Daredevil. 13 Going on 30 en Juno. Nog steeds maakt zij goed bekeken films als Yes Day, Love, Simon en The Adam Project.

Enkele salarissen
Met het vijfde seizoen van Alias, rond 2006, verdiende Jennifer al 150.000 dollar per aflevering. Voor 13 Going on 30 kreeg zij een salaris van 3 miljoen en voor The Kingdom was dat 7 miljoen.

Jennifer pakt ook reclamecampagnes op. Gedacht wordt dat haar 5-jaren contract met Mercedes een totaalbedrag bracht van 15-20 miljoen.

Meer vermogen
Jennifer was te zien in theater shows op Broadway. Tegenwoordig treedt zij ook op als regisseur en producer. Daarnaast is zij mede-eigenaar van een onderneming die zich richt op gezondere voeding voor kinderen.

Jennifer is het voorbeeld van een gestaag werkende actrice die uiteindelijk veel geld bij elkaar spaart. Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth. Hieronder vertelt zij meer over haar nieuwe serie.NieuwsFilm