Monica Geuze onthult haar "katachtige" bikini-lijn met veel bekeken foto's

De influencer ziet er weer piekfijn in haar nieuwe zomerse fotoshoot

Door redactie
De Nederlandse Monica Geuze trakteert haar volgers weer op een paar prachtige zomerse kiekjes. In een nieuwe Instagrampost showt de vlogger en presentatrice haar nieuwe, mooie badkleding.

Monica Geuze staat weer eens stralend op de foto. De Nederlandse vlogger die je ook wel kent als presentatrice van Love Island en De Bachelorette is zelf het model voor haar nieuwste bikini-lijn.

De Geuze-collectie
In haar nieuwste Instagrambericht is Monica te zien in de badkleding van haar nieuwste badkleding-lijn. Deze speciale collectie genaamd 'BEACHLIFE x MONICA GEUZE' is een samenwerking met het zwemkledingmerk Beachlife Swimwear.

Van een modieus groen badpak tot een kittige zebraprint-bikini: het staat Monica allemaal fantastisch. Wie de zwemkleding perfect vindt voor komende zomer moet er snel bij zijn. De collectie is namelijk een 'limited edition'. De zwemkleding is nu te koop via de officiële website.

Veel reacties
Er zijn uiteraard veel reacties op de foto's. Zo zegt iemand "Katachtig" en weer een ander "Oké ik ben om. Ik ga ook deze bikini kopen". Bekijk de foto's van Monica hieronder.NieuwsFilm