Foto van de 6 kleurige zusjes van Ariel in 'The Little Mermaid'

Heb je de film al gezien, dan ben je waarschijnlijk minder (blij) verrast.


Afgelopen woensdag ging de Disney-film The Little Mermaid in première in de Nederlandse bioscoopzalen. Uiteraard speelt de zeemeermin Ariel (Halle Bailey) de hoofdrol in de sprookjesfilm, maar ze heeft ook zes zussen.

Net als in de animatiefilm zijn die zes zussen behoorlijk kleurrijk en dat was mogelijk best wel even schrikken als je ze voor het eerst in actie ziet. De kleuren spatten namelijk van het scherm af.

Dochters van Triton
De zussen van Ariel heten Attina, Alana, Adella, Aquata, Arista en Andrina en ze staan symbool voor de Zeven Zeeën. In de film zouden ze echter een andere naam hebben, namelijk Mala, Karina, India, Caspia, Perla en Tameka.

De actrices die de rollen spelen heten Lorena Andrea als Perla, Simone Ashley als Indira, Karolina Conchet als Mala, Sienna King als Tamika, Kajsa Mohammar als Karina en Nathalie Sorrell als Caspia.

The Little Mermaid
The Little Mermaid lijkt een sterke start te gaan maken aan de wereldwijde box office. Dit komt na al een zeer redelijke ontvangst. Op Rotten Tomatoes staat de sprookjesfilm op een prima 68 procent en FilmTotaal-recensent Zadok Samson geeft 3,5 ster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair