De bloedmooie 'Jackie Brown'-actrice Bridget Fonda is vandaag de dag onherkenbaar

De bloedmooie 'Jackie Brown'-actrice Bridget Fonda is vandaag de dag onherkenbaar

Zij verliet Hollywood en leeft nu een heel ander leven.

Heel wat mensen dromen ervan door te breken als acteur en een grote ster te worden in Hollywood. Toch is dit leven niet voor iedereen weggelegd. Zo leek ook Bridget Fonda op weg om een bekende naam te worden in de filmwereld, maar de laatste jaren hebben we helemaal niks meer van haar gehoord.

Misschien komt de naam je wel bekend voor. Bridget is niemand anders dan de kleindochter van Henry Fonda en het nichtje van Jane Fonda. Je zou dan ook denken dat ze met zo'n familie eigenlijk alleen maar kan slagen in Hollywood en een lange tijd leek het er ook op dat dit het geval zou zijn.

Doorbraak
Toen Bridget pas 5 jaar oud was wist ze al haar eerste rolletje te bemachtigen in Easy Rider. Als kindsterretje had ze dus al best wat te doen, maar ze wist voornamelijk hoge ogen te gooien in films als Point of No Return en A Simple Plan.

De meeste filmfanaten zullen haar waarschijnlijk echter kennen van Quentin Tarantino's Jackie Brown, waarin ze Melanie speelt. Ook was te zien in The Godfather Part III. Haar laatste rol stamt echter alweer uit 2001, toen ze was te zien in de serie The Snow Queen. Waar is ze nu dan?

Tot ziens
In 2003 trouwde de actrice met de beroemde componist Danny Elfman. 20 jaar later zijn de twee nog steeds samen. Niet alleen kregen ze samen een zoon, Elfman had ook kinderen uit zijn vorige huwelijk. Fonda besloot dus te stoppen met acteren om zich op haar familie te focussen en keerde nooit terug.

De actrice dook wel nog op op de rode loper van Inglourious Basterds in 2009. Dit was de laatste keer, tot vorig jaar dan. Het was wel te begrijpen dat Fonda er in 12 jaar tijd heel anders uit zou zien, maar de nodige fans schrokken toch wel. Ze is namelijk vandaag de dag onherkenbaar.

Wil je zien hoe de voormalige actrice er nu uitziet? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair