Eerste reacties 'Spider-Man: Across the Spider-Verse': even zo briljant of een slap aftreksel?

Dit klinkt gelukkig weer goed!


Een van de beste Spider-Man-films van de afgelopen jaren in zonder enige twijfel de prachtige animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Niet zo heel gek dus, dat er een vervolg op werd gemaakt, maar kan deze eigenlijk wel tippen aan het origineel?

In 2018 won Into the Spider-Verse zelfs de Oscar voor beste animatiefilm. Ook was de blockbuster een hit aan de box-office en waren zowel filmcritici als de gewone bioscoopgangers dol op de film. Het eerste deel wist de lat dus behoorlijk hoog te leggen, maar zo te zien doet het tweede deel het ook erg goed.

Resultaat
In de sequel, genaamd Spider-Man: Across the Spider-Verse, zijn de hoofdrollen weer weggelegd voor Shameik Moore als Miles Morales en Hailee Steinfeld als Gwen Stacy.

Beide acteurs weten weer te overtuigen, maar ook nieuwkomers als Oscar Isaac als Spider-Man 2099 en Issa Rae als Spider-Woman worden bedolven onder de complimenten.

De reacties zijn dan ook erg positief en de eerste recensies mogen er zeker zijn. Bekijk een handjevol berichten van enkele geluksvogels die de film al hebben kunnen zien hieronder.

NieuwsFilm

meest populair