Het is officieel: er wordt gewerkt aan 'John Wick: Chapter 5'!

Na het enorme succes van het vierde deel kon dat ook bijna niet anders.


Het einde van Chad Stahelski's John Wick: Chapter 4 liet het lot van Keanu Reeves; hoofdpersonage weliswaar in het midden, maar nu is het zeker: er wordt gewerkt aan John Wick: Chapter 5!

We weten dit omdat studio Lionsgate dit simpelweg heeft bevestigd. En niet alleen komt er een vijfde deel, we weten ook aan welke andere spinoffs en zijprojecten er verder nog gewerkt wordt.

Moest ook wel
Een vijfde deel in de Wick-franchise was onvermijdelijk. Deel 4 kreeg eerder dit jaar overweldigende reacties én bracht wereldwijd 428 miljoen dollar binnen.

De toekomst van de franchise ziet er dus rooskleurig uit. Lees hieronder wat Lionsgate-baas Joe Drake te zeggen had over de toekomst van John Wick:

"We werken nu op allerlei manieren aan de franchise. Niet alleen komt er een AAA-game, maar denken we ook aan meer projecten om aan de honger van het publiek te kunnen voldoen.

Officieel kunnen we zeggen dat Ballerina de eerste spinoff-film is die volgend jaar uitkomt. Daarnaast werken we aan nog eens drie projecten, waaronder John Wick 5 en de serie The Continental.

De wereld wordt dus verder uitgebouwd en wanneer de vijfde film verschijnt, zal dit op een organische manier zijn. Maar reken ook op de vertrouwde toon van John Wick."


Houd FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws over de toekomst van de John Wick-franchise.

NieuwsFilm

meest populair