'James Bond'-acteur Pierce Brosnan was ooit een "Fire Breather"

Deze circustruc pakt hij echter niet meer op en daar heeft hij een goede reden voor


Pierce Brosnan is een talentvolle man. Alles wat deze James Bond oppakt, doet hij goed. De acteur presteert dan ook uitstekend in films als Goldeneye, Mammia Mia en Black Adam.

Naast acteren kan hij prachtig schilderen. Toch blijkt hij meer te kunnen als artiest. De ster blijkt een tijdje werkzaam te zijn geweest als vuurvreter - met de nadruk op geweest. Zijn laatste act ging namelijk mis.

Kwestie van lef
Pierce Brosnan vertelt dat hij die circustruc leerde bij een theatergezelschap in de jaren 60. Volgens hem is het een kwestie van lef hebben en gewoon doen.

De ster vertelt: "De laatste keer dat ik als 'fire breather' optrad, was bij The Muppets. Dat was kort na Goldeneye. Ze vroegen of ik kon dansen of zingen. Ik zei dat ik beter was in vuur spuwen. Dat vonden ze geweldig."

Net raketvloeistof
Bij de opnamen voor de show ging het echter goed mis. Brosnan vertelt: "Het leek net raketvloeistof. Ik blies en het kwam terug in mijn mond. Ik had blaren daarna."

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In onderstaande YouTube-video staat de act van Pierce Brosnan bij The Muppets. Het voorval maakt de opname extra bijzonder.NieuwsFilm

meest populair