3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming of vod.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Nightcrawler (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Gilroy | Cast: Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo, e.a. | Te huur via: Pathé Thuis
Lou komt moeilijk aan werk door de crisis. Hij verdient zijn geld met de verkoop van gestolen bouwmaterialen. Als hij op een nacht een cameraploeg een ongeluk ziet filmen komt de ambitieuze Lou tot een idee. Hij koopt een camera en zoekt de straten af naar ellende om te filmen en te verkopen als nieuws. Hoe heftiger de beelden, hoe meer geld hij kan verdienen. Dit gaat van kwaad tot erger.



Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / SkyShowtime
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a. | Te zien op: HBO Max / ViaPlay
Kate, een stoere en integere agente, werkt voor de FBI. Na een inval bij een drugskartel, moet ze naar het hoofdkantoor komen. Ze wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie tegen een Mexicaanse drugsbaas. Deze missie blijkt alleen veel schimmiger en gevaarlijker dan gedacht en stelt haar moraal flink op de proef.



NieuwsFilm

meest populair