Arnold Schwarzenegger gooit zichzelf in de ring voor een rol in het MCU

Een superheld of superschurk, maakt niet uit, zolang het maar een gave rol is.


Arnold Schwarzenegger is vandaag de dag dan misschien wel inmiddels alweer 75 jaar oud, hij zit niet bepaald stil. Op dit moment is hij in de Netflix-serie Fubar te zien, maar hij ziet het ook wel zitten om het MCU te versterken.

Schwarzenegger, voornamelijk bekend van de Terminator-franchise, geeft op dit moment de nodige interviews om zijn serie zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent interview werd hij gevraagd of hij het zou zien zitten om voor Marvel te werken. Zijn antwoord was kort maar krachtig.

Waarom niet
Schwarzenegger zei enkel en alleen: "Als ze me de juiste rol aanbieden zou ik het wel doen!" Dit zou zomaar eens kunnen gebeuren. Marvel wil graag jongere acteurs strikken voor meerdere contracten, maar laten ook bekende Hollywood-sterren als Michael Douglas, Michael Keaton en Sylvester Stallone in hun films opduiken.

Elizabeth Olsen, een van de bekendste MCU namen, liet zich recentelijk nog uit over Marvel. Zij is van mening dat het voor menig acteur beter is om een deal te tekenen voor een enkele film om mee te beginnen, in plaats van je jaren vast te leggen. Volgens de Scarlett Witch-actrice hebben sommige acteurs hier moeite mee.

Misschien
Tijd zal het zeggen of Marvel Schwarzenegger een rol(letje) aanbiedt, maar de superheldenstudio is altijd op zoek naar nieuwe grote namen, dus wie weet zien we hem binnenkort ook wel in het MCU!

NieuwsFilm

meest populair