Deze nieuwe oorlogsfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De film Blood & Gold scoort gelijk een tweede plaats in de Top 10.


Zelfs een compleet nieuwe oorlogsfilm weet The Mother niet van de eerste plaats in de Netflix Top 10 te stoten. De film met Jennifer Lopez scoort zelfs zo goed dat de film Blood & Gold tevreden moet zijn met een debuut op de tweede plaats.

De oorlogsfilm komt van regisseur Peter Thorwarth (Blood Red Sky) en Netflix omschrijft de Duitse film met de drie woorden "actie, schatzoeken" en "Tweede Wereldoorlog". In de film zijn er rollen voor onder meer Robert Maaser, Roy McCrerey en Stephan Grossmann.

Prima ontvangen
Blood & Gold is overduidelijk geen Inglourious Basterds of Saving Private Ryan. De ontvangst is desondanks redelijk te noemen met 67 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 6,6/10 op de IMDb.

"Dit is voorspelbaar maar strak ge├źnsceneerd en goed getimed, en als je door het streamingplatform bladert op zoek naar iets nieuws, is het geen slechte keuze voor ontspanning waarbij je je hersens even uit kunt zetten," schrijft Leslie Felperin van Guardian pakkend.

Nu op Netflix
Wil je Blood & Gold graag aanzetten, dan vind je de film nu hier op Netflix.


In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.

NieuwsFilm

meest populair