De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.


Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.Blood & Gold (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Thorwarth | Cast: Robert Maaser, Marie Hacke, Alexander Scheer, e.a. | Kijk direct
Het zijn de bittere nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat die gedeserteerd is wil nu op zoek gaan naar zijn dochter en zo snel als mogelijk terugkeren naar huis. Hij raakt echter verwikkeld in een strijd met troepen van de Schutzstaffel, die op zoek zijn naar een verborgen joodse schat, bestaande uit goud.Faithfully Yours (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: André van Duren | Cast: Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, e.a. | Kijk direct
Twee vriendinnen, Bodil en Isabel, gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires. Op een van deze trips gaat het gruwelijk mis wanneer Isabel verdwijnt. Als Isabels verdwijning verandert in een lugubere moordzaak, inclusief schemerig complot, begint hun web van leugens langzaam uit elkaar te vallen.NieuwsFilm

meest populair