Dit zijn de topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Ook deze week pakt de streamingdienst weer uit met een aantal mooie titels.


Netflix pakt iedere week uit met een hoop nieuwe films en series. Dit zijn de drie beste films die deze week nieuw op de streamingdienst verschijnen.

Ad Astra (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, e.a. | Dinsdag
Astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn dood gewaande vader te vinden. Hij liet ooit zijn gezin achter voor een ruimtezoektocht naar buitenaards leven. Tijdens zijn reis onthult McBride een mysterie dat de overleving van onze planeet en dus de mensheid bedreigt.Tina (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Lindsay en T.J. Martin | Cast: Tina Turner, Erwin Bach, Angela Bassett, e.a. | Donderdag
Afgelopen woensdag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de legendarische zangeres Tina Turner op 83-jarige leeftijd is overleden. In deze documentaire wordt haar levensverhaal verteld. Dat gebeurt aan de hand van persoonlijke beelden, foto's, geluidsopnamen en interviews met de legende zelf.The Estate (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Craig | Cast: Toni Collette, Anna Faris, David Duchovny, e.a. | Vrijdag
De zussen Macey en Savannah runnen samen een café. Helaas verkeert hun zaak in moeilijkheden. De twee zien hun kans schoon wanneer hun altijd chagrijnige tante Hilda op sterven ligt. Macey en Savannah doen hun best om haar fortuin te erven. Daarbij krijgen ze echter concurrentie van hun sluwe neef en nicht.NieuwsFilm

meest populair