The Estate (2022)

Een immorele en gitzwarte komedie die dankzij de acteurs de moeite waard is.
play

4,4 details

  • 96 Min
  • Komedie
  • Verenigd Koninkrijk
96 Min Verenigd Koninkrijk

Als zij horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten twee zussen om de familiebanden eens goed aan te halen. Zij zijn echter niet de enige familieleden die azen op de enorme erfenis. In een dolkomische strijd proberen ze tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.

Regie
Dean Craig
Cast
Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, David Duchovny, Billy Slaughter, Juan Gaspard, Danny Vinson, Patricia French, Eric Esteban, Gichi Gamba, Kim Baptiste, Keyla Monterroso Mejia, Ronald Chavis.
Release
06.10.2022
Release NL
24.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Dean Craig | Scenario: Dean Craig | Cast: Toni Collette (Macey), Anna Faris (Savanna), David Duchovny (Richard), Kathleen Turner (Hilda), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2022

Eigenlijk heeft The Estate, waarin familie elkaar de tent uitvecht voor een erfenis, geen enkel bestaansrecht. De personages zijn onsympathiek, de grappen flauw en puberaal, het verhaal volstrekt immoreel. Het is ook verrassend dat Sarah Jessica Parker de functie van producent op zich heeft genomen. In deze film wordt geflirt met incest, zedendelinquenten en het doden van een familielid. Allemaal voor de lach. Dan verwacht je toch niet dat Parker, die bekendstaat om haar kuise reputatie, haar naam eraan verbindt.

Waar gaat The Estate over? Zusjes Macey en Savanna willen hun geliefde café redden. Nadat een afspraak bij de bank niet helemaal naar wens is verlopen, zien de twee nog maar één oplossing. Hun tante Hilda ligt te creperen in haar woning en zou flink wat centen op haar naam hebben staan. Stel nou, zo oppert Savanna, dat ze in het testament opgenomen worden. Misschien zelfs de complete erfenis krijgen. Dan zijn ze in één klap van hun geldzorgen af.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Estate

acties