'Deadpool 3' is veel meer een Wolverine-film dan je zou denken

'Deadpool 3' is veel meer een Wolverine-film dan je zou denken

Wolverine krijgt een waardig afscheid.

Deadpool 3 is voor veel Marvel-fans ongetwijfeld de film waar ze het meest naar uitkijken komend jaar. Niet alleen voegt de Wade Wilson/Deadpool van Ryan Reynolds zich eindelijk bij het MCU, maar Hugh Jackman is terug om nog één laatste keer Wolverine te spelen.

Men ging er al een beetje vanuit dat Wolverine een redelijk significante rol zou hebben in Deadpool 3, maar stripschrijver en bedenker van Deadpool Rob Liefeld doet hier nog een schepje bovenop.

Meer dan je denkt
Ryan Reynolds maakte vorig jaar in september bekend dat Hugh Jackman terugkeert om Wolverine te spelen in Deadpool 3. De acteurs legden al uit dat het niet dezelfde versie van Wolverine is als in Logan, maar een jongere versie.


Sindsdien is de film beschreven als "een road trip met Deadpool en Wolverine." Stripschrijver Rob Liefeld meldt nu ook dat het "VEEL meer een Wolverine-film" wordt dan je zou denken.

Volgend jaar
De geanticipeerde films is vanaf 28 november 2024 te zien in de bioscoop. De opnames zijn, ondanks het schrijversprotest, onlangs van start gegaan.


Naast Reynolds en Jackman zijn o.a. Matthew Macfayden en Emma Corrin te zien als gloednieuwe personages en keren Morena Baccarin, Rob Delaney, Stefan Kapacic en meer terug in hun rollen van de vorige Deadpool-films.

NieuwsFilm

meest populair