Waarom zit Arnold Schwarzenegger eigenlijk niet in 'The Expendables 4'?

Waarom zit Arnold Schwarzenegger eigenlijk niet in 'The Expendables 4'?

De voormalige Governator legt uit.

Arnold Schwarzenegger kwam in de eerste drie Expendables-films heel trouw opdraven als het personage Trench, maar in The Expendables 4 is hij niet van de partij. De Austrian Oak legt nu zelf uit waarom.

De rol van Arnie begon als een cameo in The Expendables, en werd groter in The Expendables 2 en The Expendables 3.

Arnie is duidelijk
Maar waarom dan niet nog even de revue passeren in deel 4? De Schwarz legt het tijdens een interview met Parade haarfijn uit:



"De film is klaar en ik zit er niet in. Ik zei tegen Sly: "Weet je, we hebben dit gedaan en ik ben er klaar mee," en hij snapte het helemaal.

Ik deed mee aan de eerste Expendables als een gunst naar Sylvester Stallone. Voor dat rolletje hoefde ik alleen twee uurtjes op een zaterdag in een kerk met Bruce Willis aanwezig te zijn.

Daarna vroeg Sly of ik ook Expendables 2 wilde doen, en op die set was ik een weekend aanwezig. En dat werd in deel 3 nog eens uitgebreid. Maar daar blijft het bij. Maar we gaan zeker nog eens samenwerken."

Zure smaak
Schwarzenegger is dus niet heel specifiek over zijn vertrek, maar in een interview uit 2017 liet hij al eens blijken dat hij vond dat zijn rol in deel 3 "erg slecht was geschreven". Zijn afwezigheid in deel 4 kan daar dus ook zeker een gevolg van zijn.



NieuwsFilm

meest populair