Deze sprookjesfilms kun je van Disney verwachten na 'The Little Mermaid'

Disney heeft nog genoeg op de planning staan!


The Little Mermaid gaat hartstikke lekker in de bioscoop. Voor wie geen genoeg kan krijgen van Disney-remakes zijn er nog hartstikke veel om naar uit te kijken.

Disney heeft namelijk nog veel live-action-remakes op de planning staan. Zo krijgt de zonnige animatiefilm Moana een remake met Dwayne 'The Rock' Johnson in de hoofdrol. Daar blijft het niet bij, want er zijn ruim tien films die bij Disney een flinke opfrisbeurt krijgen.

Snow White
Daarnaast krijgen Lilo & Stitch, The Hunchback of Notre Dame, The Sword in the Stone en Hercules een gloednieuwe versie van de iconische animaties. Ook krijgt Snow White een flinke make-over met Rachel Zegler in de hoofdrol en daar kunnen we een hele andere film van verwachten volgens Disney!

Als we het gaan hebben over de dieren uit het Disney-rijk is er genoeg om te bespreken. Zo krijgen we echte versies van Robin Hood, Bambi en The Aristocats in de vorm van een live-actionfilm.

Lion King-prequel
Dan nog over prequels, sequels en spin-offs. De live-action Aladdin uit 2019 krijgt een spin-off op Disney+ die zich focust op prins Anders; de man die achter prinses Jasmine aanzit. Cruella met Emma Stone in de hoofdrol krijgt een tweede deel en de live-action The Lion King krijgt een prequel over Mufasa.

Wanneer deze films te zien zijn is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair