BTS-beelden 'The Little Mermaid' tonen een fors gebrek aan water

Bij het filmen kwam geen druppel water kijken.


BTS-beelden van Disney's The Little Mermaid tonen de zee van blue screens die werden gebruikt om de film te maken. Het overtollig gebruik van blauw zorgt voor enkele bizarre beelden.

Na de release van de film verschijnen nu ook de eerste bts-beelden online. De onderwaterscènes zijn gefilmd op een grote set, dit zorgt voor gekke beelden.

Mannen in blauwe pakken
Het is logisch dat The Little Mermaid niet daadwerkelijk op de bodem van de zee is gefilmd, maar de set beelden zien er wel erg vreemd uit.

De video's tonen grote sets met blue screen, waarbij actrice Halle Bailey wordt omringd door mannen in blauwe pakken om zo de zeedieren uit te beelden.

De beelden zijn hilarisch
Het CGI-werk van de film is prachtig, vooral als je ziet waar er mee gewerkt moest worden. Toch kunnen veel fans het niet helpen om te lachen door de bizarre beelden. Neem hieronder een kijkje achter de schermen:"Halle Bailey draagt de hele film op haar rug"
De live-action-film wordt aardig goed ontvangen en krijgt een 68% op Rotten Tomatoes. Vele recensenten prijzen Bailey's acteer en zing-talent. Met deze score loopt de film nog wel achter op het origineel uit 1989, die op een 92% staat.NieuwsFilm

meest populair