Volgende 'John Wick': wie moet zijn eigen film krijgen?

Er zijn een hoop kleurrijke figuren om uit te kiezen volgens regisseur Chad Stahelski.


Er wordt al gewerkt aan een hoop nieuwe projecten binnen het John Wick-universum, maar wie zegt dat het daarbij blijft?

Filmsite Screen Rant sprak onlangs met John Wick: Chapter 4-regisseur Chad Stahelski, een van de breinen achter de franchise, en vroeg hem simpelweg welke personages hij verder uitgediept zou willen zien.

Moeilijke keuze
En daar zitten een aantal verrassende namen tussen. Lees hieronder wat Stahelski in gedachten heeft:

"Ik wil meer zien van Rina's personage Akira. Maar ik wil ook meer zien van de Bowery King en wat er allemaal gebeurt in zijn wereld. Die dakloze wereld vind ik erg fascinerend.

Ik ben gek op Donnie Yens personage en zou zijn achtergrond willen zien. Zelfs Shamir, de tracker, zou ik opnieuw willen zien.

Maar ik mis ook Halle Berry's personage. Ik zou willen zien of Common de tweede film heeft overleefd. En ik wil Asia Kate Dillon graag opnieuw zien als The Adjudicator. Stuk voor stuk geweldige personages."Mooie toekomst
Het zou ons niks verbazen als in elk geval enkele van deze namen opnieuw komen opdraven in een (eigen) spinoff-serie of -film. Maar welke? Dat is nog even de vraag.

Ondertussen hebben Wick-fans genoeg moois om naar uit te kijken. Zo verschijnt later dit jaar de eerste spinoff-serie The Continental, in 2024 spinoff-film Ballerina én wordt er gewerkt aan John Wick: Chapter 5 en een nog titelloze serie.NieuwsFilm

meest populair