Kim Feenstra heeft nog amper iets aan en maakt je compleet gek

Voor een bekend Nederlands merk heeft ze nog maar weinig om het lijf.

Door redactie
Als actrice zien we Kim Feenstra - als het goed is - nog dit jaar in de Engelstalige film Out for Vengeance. In de actiefilm speelt ze het personage Anna Cole, naast acteurs als Salar Zarza, Costas Mandylor, Silvio Simac en Ron Smoorenburg.

Het is de enige productie die op dit moment op haar pagina op de IMDb onder 'Upcoming' staat. Dat is dus niet veel. Verleden jaar had ze ook maar een enkele rol in de scifi-film Sputum die je nu op Prime Video kunt bekijken.

Andere klussen
Het lijkt erop dat Kim, geboren in Groningen, het vooral moet hebben van modelklussen. Ook staat ze weer op het lijstje voor de FHM500 van FHM. Ze is dit jaar zelf de juryvoorzitter. Ze won namelijk in 2016 en werd in 2022 de 'All time Favorite' en mag zich ondertussen wel het gezicht van de verkiezing noemen.

Maar ze lijkt meer klussen te hebben. Zo mocht ze ook aan de slag voor het Nederlandse erotische merk Christine le Duc. Ze was recent op de catwalk aanwezig met een vertoning van de nieuwste lingerie van Christine le Duc.

Weinig om het lijf
Op haar Instagram en op de Insta van Christine le Duc zijn foto's vanaf de catwalk te zien en Kim heeft nog maar weinig om het lijf. En eerlijk is eerlijk, zo zagen we Kim nog niet zo heel vaak.


De foto's van de 37 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina en op de Insta van Christine le Duc.

Op de site van valt te lezen: "About last Friday!?Wat hebben wij genoten van ons event afgelopen vrijdag. Super trots dat we met zoveel mooie vrouwen bij elkaar waren en samen de nieuwe Christine le Duc hebben gevierd. ?"

Bekijk de afbeeldingNAAM
Sylvie Meis zegt 2022 vaarwel met pikante foto's onder de douche


NieuwsFilm