De 18-jarige dochter van Monica Bellucci is minstens zo mooi als de legendarische actrice

De 18-jarige dochter van Monica Bellucci is minstens zo mooi als de legendarische actrice

Deva is erfelijk belast, maar draagt die genen prima mee

De 58-jarige Monica Bellucci heeft een hoop goed gedaan. Niet alleen is zij een legendarisch supermodel en actrice, ook haar 18-jarige dochter groeit op als haar lookalike.

De vader van Deva Cassel is ook niet de minste. De 56-jarige Vincent Cassel is minstens zo imposant als model en acteur. De Franse Vincent is te zien in films als Jason Bourne en Hors Normes. De Italiaanse Monica kennen wij uit films als Spectre en The Matrix. Monica staat nog altijd vaak model en plaatste onderstaande foto op haar Instagram.



Erfelijk belast
Hun dochter, Deva Cassel, is dus erfelijk belast. De jongedame draagt die last gelukkig erg goed. In het artikel hier bij Daily Mail staan foto's waaruit blijkt, dat Deva als model net zo hard op weg is een muze te worden zoals haar moeder.

De gelijkenis met Monica is treffend. Deva is gewoon een jongere dubbelganger met dezelfde volle lippen, roomwitte huid en mooie rondingen. En dan hebben wij het nog nooit over dat mooie, donkere, lange haar.

Ook actrice
Deva zal overigens net als haar ouders ook te zien zijn in films en series. Zij begint eerdaags aan de filmopnamen van de Italiaanse Netflix-serie The Leopard. Hieronder staat een mooie fotoserie die Deva op haar Instagram plaatste.



NieuwsFilm

meest populair