'Insidious' krijgt opvallende uitbreiding: bekende acteurs pakken hoofdrollen

'Insidious' krijgt opvallende uitbreiding: bekende acteurs pakken hoofdrollen

Ook deze horrorfranchise wordt op een nieuwe manier uitgebreid.

De Insidious-franchise wordt wéér een film rijker. Naast de vijfde film in de franchise, Insidious: The Red Door, die binnenkort verschijnt, wordt er namelijk ook gewerkt aan een spinoff-film.

Deze spin-off zal de titel Thread: An Insidious Tale dragen en heeft ook al een aantal bijzondere namen weten te strikken.

Een nieuw koppel
Hoofdrolspelers van de horrorfilm zijn namelijk Mandy Moore en Kumail Nanjiani. En regisseur is Moon Knight-scenarist Jeremy Slater, die zijn regiedebuut maakt.

Het plot gaat naar verluidt over een getrouwd stel dat in aanraking komt met duistere krachten en terug in de tijd moet reizen om hun dochter te redden. Met alle lugubere gevolgen van dien.

No-brainer
Dat de Insidious-franchise wordt uitgebreid is een echte no-brainer. Elk deel heeft een budget tussen de 1 en 10 miljoen dollar, maar gezamenlijk waren de eerste vier films alleen al goed voor een wereldwijde opbrengst van 542 miljoen dollar.



Met deze spinoff lijkt Insidious hetzelfde pad te betreden als James Wans andere grote franchise, The Conjuring. Die filmreeks kreeg tot nu toe al een aantal spin-offs met titels als The Nun, Annabelle en The Curse of La Llorona

Griezelen in juli


Insidious: The Red Door draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen. Voor Thread is nog geen releasedatum geprikt.

NieuwsFilm

meest populair