Eerste recensies 'Spider-Man: Across the Spider-Verse': Top of flop?

De eerste ratings slingeren binnen.


Het is eindelijk zover, Spider-Man: Across the Spider-Verse is te zien in de bioscoop. Weet je nog niet zeker of je de film moet gaan zien? Misschien dat de Rotten Tomatoes cijfers je dan wel kunnen helpen.

De eerste reacties en scores zijn binnen en het ziet er hoopvol uit. Across the Spider-Verse is het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018, die werd overspoeld met lovende kritiek en bijna op een perfecte RT-score van 97% kreeg.

Ontvangst
Filmcritici geven de film maar liefst een 95% rating. De blockbuster is na (op dit moment) 106 recensies dus 'Certified Fresh'. Er is nog geen score voor de 'Gewone bioscoopgangers'.

Ann Hornaday van de Washington Post noemt de film "een extravagante, zeer coole liefdesbrief aan grafisch ontwerp, uitgevoerd met uitstekend tekenwerk en duizelingwekkende, aanstekelijke vreugde." Ook wordt de film meerdere keren een meesterwerk genoemd door verschillende recensenten.Het vervolg
Across the Spider-Verse is niet het einde voor Miles en zijn vrienden. Across the Spider-Verse Part 2 staat nu voor een release op 29 maart 2024. Maar voordat het zover is, kun je nu eerst in de bioscoop genieten van deel een.NieuwsFilm

meest populair