Yolanthe Cabau kondigt nieuwe stap aan: "struggles, onzekerheden"

Een stralende Yolanthe telt voor tien.

Door redactie
De zomer kan niet lang genoeg duren en dat vinden de meeste mensen ook als ze de vele zomerse foto's van Yolanthe Cabau op haar Instagram voorbij zien komen. Maar zo af en toe plaatst ze ook andere foto's, zoals nu.

De Nederlandse celeb, met nationale en internationale ambities, kondigde op haar Insta van Cabau Lifestyle aan dat ze columniste is bij Kek Mama. Uiteraard met foto's van zichzelf.

Kek Mama x Yolanthe
"Yolanthe is columniste bij Kek Mama. In haar columns schrijft ze over haar "Cabau" Lifestyle en alle struggles, onzekerheden, gelukkige momenten, ups en downs die erbij komen kijken. Elke maand verschijnt er een column in het nieuwe magazine van Kek Mama en elke twee weken een online column op de website van Kek Mama. ✨" valt er te lezen.

En: "In haar columns gaat Yo dieper in op de Cabau Lifestyle, haar creativiteit, het ondernemerschap en nog veel meer wat met Cabau Lifestyle te maken heeft.💗

Heerlijk op bed
Er werden twee foto's van Yolanthe bij geplaatst. Eentje op bed samen met haar zoontje Xess en eentje alleen met Yo. Ze ziet er heerlijk ontspannen uit.NieuwsFilm

meest populair