Chris Hemsworth stelt één voorwaarde aan terugkeer in 'Thor 5'

Enige tijd geleden heeft de 'Thor'-acteur aangegeven veel minder te gaan acteren.


Het lot van de MCU ligt op dit moment in de handen van Thor, of beter gezegd, van Chris Hemsworth. Het is namelijk nog de vraag of hij terug zal willen keren naar het Marvel-universum. Onder één voorwaarde ziet hij het wel zitten.

Recentelijk kwam het nieuws naar buiten dat de acteur een aanzienlijk grotere kans heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Dit was voor hem dan ook de reden om aan te kondigen dat hij veel minder zal gaan acteren om meer tijd met zijn dierbaren te besteden.

Interview
Tijdens een recent interview met AccionCine deelde Hemsworth onder welke voorwaarde hij weer zou terugkeren met de hamer in de hand: "Het hangt allemaal af van het soort verhaal... Het moet iets unieks zijn."

Hij vervolgde: "Wat ik niet wil is hetzelfde doen met het personage tot het einde, totdat er een gevoel van uitputting is bij het publiek. Maar als er anticipatie voor is bij het publiek, ben ik altijd bereid om terug te keren."

Veranderingen
Tijdens een interview in november met Josh Horowitz was de acteur al aan het fantaseren wat er anders zou moeten als hij terug zou keren als de dondergod.

Hij zei: "Nogmaals, ik weet niet eens of ik terug wordt uitgenodigd. Maar als ik dat word, denk ik dat het een drastisch andere versie zou moeten zijn in toon. Alles, gewoon voor mijn eigen geestelijke gezondheid... Thor verloor zijn verstand in de laatste film."

Alle Thor-films vind je nu bij Disney+.

NieuwsFilm

meest populair