Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 bikkelharde actiefilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 bikkelharde actiefilms van Netflix zelf

5 topfilms om nu te kijken.

Netflix heeft inmiddels flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over 5 actiefilms van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

The Night Comes For Us
Ito, een gangland-handhaver, belandt midden in een verraderlijke en gewelddadige opstand binnen zijn Triad-misdaadfamilie nadat hij terugkeert naar huis na een verblijf in het buitenland. Iko Uwais en Joe Taslim van The Raid spelen de hoofdrollen in een van de beste actiefilms op de streamingdienst.



6 Underground
Zes individuen van over de hele wereld, elk de allerbeste in wat ze doen, zijn niet alleen gekozen vanwege hun vaardigheden, maar ook vanwege een uniek verlangen om hun verleden uit te wissen om de toekomst te veranderen.



Polar
Een huurmoordenaar met pensioen wordt plotseling getroffen door een aanslag, gecontracteerd door niemand minder dan zijn eigen werkgever die de pensioenen van ouder wordende werknemers wil verzilveren. Topacteur Mads Mikkelsen speelt de hoofdrol in deze harde actiefilm.



Project Power
Wanneer een pil die zijn gebruikers vijf minuten lang onvoorspelbare superkrachten geeft in de straten van New Orleans terechtkomt, moeten een tienerdealer en een plaatselijke agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de oprichting ervan uit te schakelen.



Red Notice
De best bekeken Netflix-film ooit gaat over een Interpol-agent die met succes de meest gezochte kunstdief ter wereld opspoort met de hulp van een rivaliserende dief. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot spelen de hoofdrollen.



NieuwsFilm

meest populair