Het gaat eindelijk gebeuren: Er komt een 'Spider-Man'-film met Miles Morales!

Na een animatiereeks volgt ook een live-actionfilm.


Sony werkt aan een speelfilm over Spider-Man Miles Morales. Dat heeft producent Amy Pascal bevestigd tijdens de première van Spider-Man: Across the Spider-Verse, de animatiefilm waarin het populaire Marvel-personage ook de hoofdrol speelt.

Sony heeft ambitieuze plannen voor de Spider-Man-franchise. De studio, die de rechten in handen heeft van alle personages uit de verhaallijnen van de spinnenman, werkt aan meerdere films en series.

Populair
In de stripboeken werd Miles Morales in 2011 geïntroduceerd. Net als Peter Parker, wordt hij gebeten door een radioactieve spin waardoor hij superkrachten ontwikkelt. Deze besluit hij in te zetten voor heldendaden.

Het personage kreeg een enorme populariteitsboost dankzij Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018). Ook staat hij centraal in meerdere games.

Live-action
Na al dit succes wil Sony de superheld nu graag in levenden lijve naar het witte doek brengen. De studio is begonnen met de ontwikkeling van een speelfilm rondom Miles Morales.

"Dat staat allemaal op de planning", reageert producent en voormalig studiobaas Amy Pascal wanneer haar op de première van Across the Spider-Verse naar een speelfilmversie wordt gevraagd.

NieuwsFilm

meest populair