De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Ad Astra (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, e.a. | Kijk direct
Astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn dood gewaande vader te vinden. Hij liet ooit zijn gezin achter voor een ruimtezoektocht naar buitenaards leven. Tijdens zijn reis onthult McBride een mysterie dat de overleving van onze planeet en dus de mensheid bedreigt.Tina (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Lindsay en T.J. Martin | Cast: Tina Turner, Erwin Bach, Angela Bassett, e.a. | Kijk direct
Afgelopen woensdag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de legendarische zangeres Tina Turner op 83-jarige leeftijd is overleden. In deze documentaire wordt haar levensverhaal verteld. Dat gebeurt aan de hand van persoonlijke beelden, foto's, geluidsopnamen en interviews met de legende zelf.The Estate (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Craig | Cast: Toni Collette, Anna Faris, David Duchovny, e.a. | Kijk direct
De zussen Macey en Savannah runnen samen een café. Helaas verkeert hun zaak in moeilijkheden. De twee zien hun kans schoon wanneer hun altijd chagrijnige tante Hilda op sterven ligt. Macey en Savannah doen hun best om haar fortuin te erven. Daarbij krijgen ze echter concurrentie van hun sluwe neef en nicht.NieuwsFilm

meest populair