Schrik niet! Zonder make-up is 'Baywatch'-babe Donna D'Ericco onherkenbaar

Zelden zo'n groot verschil tussen met en zonder make-up


Donna D'Errico raakte bekend door de serie Baywatch. De nu 55-jarige actrice heeft voornamelijk bijrolletjes in series, maar speelde ook in de film Survive the Game.

Als wij haar Instagram mogen geloven, is Donna nog steeds geen 55. En zelfs geen 30. Het lijkt wel alsof zij eeuwig Playboy-model wil blijven met alle uitdagende bikini-foto's. Daarnaast draagt zij graag sexy kleding, zoals hieronder in haar Instagram-bericht.Opgebouwd imago
De ster bewaakt haar opgebouwde imago zorgvuldig. Zo zorgt Donna ervoor dat zij altijd - maar dan ook altijd - make-up draagt. Maar een paar dagen terug trof een paparazzi-fotograaf haar onopgemaakt op straat.

En dan blijkt dat die foto's hier bij Daily Mail wel een oudere actrice laten zien. Donna is schrikbarend anders zonder een spoor make-up. Zij is zelfs onherkenbaar. Het is pijnlijk duidelijk dat haar uitstraling volledig verkregen wordt door geraffineerde make-up.

Zonder make-up
Een tijd geleden plaatste Donna gelukkig onderstaand bericht op haar Instagram. Hierin is zij lichtjes opgemaakt, waardoor zij wel de Donna achter die 'killer babe look' laat zien. Maar ook de persoon op de foto hieronder lijkt een heel ander persoontje dan hierboven.NieuwsFilm

meest populair