Deze aangrijpende film op Netflix wordt erg sterk bekeken

A Beautiful Life meteen op de vierde stek in de Netflix Top 10.


De afgelopen periode zien we heel wat drama's voorbijkomen in de Netflix Top 10 en nu debuteert de nieuwe originele Netflix-film A Beautiful Life in de lijst. Het drama komt zelfs binnen op de vierde plaats.

Het Deense A Beautiful Life komt van regisseur Mehdi Avaz en Netflix geeft de volgende woorden mee: "aangrijpend, inspirerend" en "muziek". Er zijn rollen voor onder meer Christopher Lund Nissen, Inga Ibsdotter Lilleaas en Christine Albeck Børge.

Ontvangst: onbekend
Op dit moment kan er weinig gezegd worden over de ontvangst. Er zijn nog maar weinig echte cijfers bekend. FilmTotaal-recensent Ruby Dijk was in ieder geval niet enorm onder de indruk:

"Visueel valt er weinig aan te merken op A Beautiful Life. Het zachte kleurenpalet en de Deense landschappen zijn prettig om naar te kijken, en de styling is simpel, maar effectief. Al met al oogt de film dus net zo nietszeggend als het verhaal is," aldus Ruby in haar recensie met twee sterren.

Nu op Netflix
Wil je het muzikale drama graag even zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.

NieuwsFilm

meest populair