Eerste film van Michelle Rodriguez bepaalde meteen haar stoere imago en haar succes

Zo rijk is Michelle Rodriguez uit 'Fast X' en 'Dungeons and Dragons'


Michelle Rodriguez is een Amerikaanse actrice, stemactrice en scriptschrijver. Zij is misschien wel het bekendst uit de Fast and the Furious-films, Avatar, Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves en Girlfight.

De 44-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 25 miljoen Amerikaanse dollars. Michelle Rodriguez is dus best wel rijk. Geschat wordt dat Michelle een jaarlijks inkomen heeft van 5 miljoen Amerikaanse dollars.

Hoe het begon
In 1978 is Michelle Rodriguez geboren in Texas, Amerika. Ze woonde afwisselend in de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Amerika. Haar debuut maakte zij door toevallig auditie te doen voor de indie-film Girlfight. De film werd goed ontvangen en kreeg meerdere nominaties en awards.

Die allereerste film bepaalde meteen haar stoere, maar sexy imago. De Fast and the Furious-films volgden, net als de Resident Evil-films, de Machete-films, Avatar en Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves.

Meer vermogen
Michelle is te zien in de populaire serie Lost en pakt af en toe een gastrol op televisie. Ook doet zij motion capture en leent zij haar stem aan videogames als Avatar, Fast and the Furious, Call of Duty en andere spelletjes.

Michelle is ook te horen in animatie als Turbo en The Smurfs en verschijnt in videoclips van onder meer Drake, Queen Latifah en Lenny Kravitz. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. In onderstaand Instagram-bericht toont zij een stukje van een première.NieuwsFilm

meest populair