'Star Wars'-film van 'Thor'-kopman Taika Waititi wordt een meerjarenplan

'Star Wars'-film van 'Thor'-kopman Taika Waititi wordt een meerjarenplan

Taika maakt voortgang met het script.

Eerder dit jaar maakte Kathleen Kennedy, de studiobaas van Lucasfilm, maar liefst drie nieuwe Star Wars-films bekend tijdens Star Wars Celebration. De film die niet werd besproken tijdens het evenement, was de film van regisseur Taika Waititi (Jojo Rabbit). De regisseur geeft nu gelukkig een hoopvolle update.

Aangezien Waititi's film niet aan bod kwam tijdens Star Wars Celebration, ging men er al vanuit dat de film voor nu aan de kant was geschoven. Dit blijkt toch niet helemaal het geval te zijn.

Voortgang
In een nieuw interview met The Hollywood Reporter spreekt de regisseur eindelijk over zijn geanticipeerde Star Wars-film. Details over het verhaal onthult hij niet en het lijkt nog even te duren voor de film op het witte doek verschijnt, maar hij geeft een positieve update:

"Ik heb er een heel goed idee voor. Het is net als bij alle films, het is dit middelste deel. Je hebt zoiets van: 'Wat gaat er gebeuren?' En dan kijk je naar al die films die zo geweldig zijn, je denkt: 'Nou, ik denk dat ze geen smokkelaar kunnen ontmoeten met een buitenaardse sidekick.'"

Star Wars en volgende film
Waititi is geen nieuwkomer binnen het Star Wars-universum. Zo regisseerde hij de seizoensfinale van het eerste seizoen van de Disney+-serie The Mandalorian en sprak hij in dezelfde serie de stem in van de geliefde droid IG-11.

De volgende film van Waititi heet Next Goal Wins en verschijnt op 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Je bekijkt de trailer hieronder:


NieuwsFilm

meest populair